Az iPhone alapértelmezett számítógépének módosítása

Ha úgy dönt, hogy új számítógépet vásárol a vállalkozásához, három feladatnak kell teljesítenie, mielőtt az új számítógép megfelelően működik az iPhone készülékével. Először is engedélyeznie kell a számítógépet. Ezután létre kell hoznia egy biztonsági másolatot, és vissza kell állítania az iPhone-t az új számítógépre. Az Apple automatizálta a legtöbb mentési és visszaállítási folyamatot, egyszerűsítve az új "otthoni" számítógép beállításának folyamatát.

Engedélyezze a számítógépet

1.

Nyissa meg az iTunes programot, majd kattintson a "Store" menüre.

2.

Válassza ki a "Számítógép engedélyezése ..." lehetőséget, majd adja meg az Apple azonosítóját és jelszavát.

3.

Kattintson a "Engedélyezés" gombra a számítógép engedélyezéséhez.

Az iPhone biztonsági mentése és visszaállítása

1.

Csatlakoztassa iPhone készülékét az új számítógéphez, és kattintson jobb gombbal az iTunes Eszközök menüjében. Válassza a "Biztonsági mentés" lehetőséget. Ha megnyílik egy párbeszédpanel, amely megkérdezi, hogy szeretné-e átvenni a vásárlásokat, vagy törli és szinkronizálja, válassza a "Mégse" lehetőséget.

2.

Kattintson a jobb egérgombbal az iPhone-ra, miután a mentés befejeződött, és válassza a "Visszaállítás" lehetőséget.

3.

Várjon, amíg az iTunes befejezi a készülék visszaállítását a létrehozott biztonsági mentés segítségével. Az ITunes újraindítja az iPhone szoftverét, majd visszaállítja az új számítógép alapértelmezett számítógépévé.

tippek

  • Az Apple csak maximum öt számítógép engedélyezését teszi lehetővé. Ha elérte a határértéket, ki kell választania a "Store" menüt, "View My Account", majd az "All rights reserved." Az összes számítógépet évente egyszer engedélyezheti.
  • Ha tartalmát nem vásárolta meg az iTunes-tól, a tartalmat manuálisan kell átmásolni a régi számítógépről az új számítógépre.
  • Szinkronizálás a Wi-Fi használatával az iPhone csatlakoztatásával és az Összefoglalás lapon a "Szinkronizálás ezzel az iPhone-val Wi-Fi felett" opcióval. Amikor iPhone és számítógépe egyszerre csatlakozik a hálózathoz, az iPhone szinkronizál.
  • Az új számítógép otthoni számítógépként történő szinkronizálása és beállítása után ellenőrizheti a "Zene és fájlok kézi kezelése" funkciót, hogy szinkronizálhasson egynél több számítógéppel. Ehhez mindegyik számítógéphez ugyanazt az Apple azonosítót kell használnia, hogy ez működjön.
  • Több számítógéphez való szinkronizálás engedélyezéséhez manuális módot kell használnia.

Figyelem

  • Ne kattintson a "Törlés és szinkronizálás" gombra. Ez az opció mindent töröl az iPhone-on és helyettesíti a számítógép tartalmával.
 

Hagyjuk Meg Véleményét