Az iTunes Sync beállítások módosítása

Az iTunes szinkronizálási beállításai beállíthatók, miután a szinkronizálni kívánt eszközt csatlakoztatta a számítógéphez. A csatlakoztatás után módosíthatja az egyes csatlakoztatott eszközök szinkronizálási beállításait. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalkozások tulajdonosai kezelhessék azokat a tartalmatípusokat, amelyeket az eszközökön szeretnének használni. A legtöbb cégtulajdonos jelentős helyet takaríthat meg, ha letiltja az olyan lehetőségeket, mint a zene, videók és filmek, amelyek nagy mennyiségű lemezterületet foglalnak el.

1.

Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez a készülékhez mellékelt USB-kábel segítségével.

2.

Indítsa el az iTunes programot, ha nem indul el azonnal. Windows rendszeren kattintson a Start menüre, és írja be az "iTunes" -t a keresőmezőbe. Mac számítógépen kattintson a dokkolóban található iTunes ikonra.

3.

Válassza ki a készüléket az Eszközök részben, amikor az iTunes megnyílik az eszközre kattintva.

4.

A szinkronizálási beállítások testreszabásához kattintson az iTunes főablakának tetején található minden fülre, és törölje a szinkronizálásra nem szánt elemeket. A lapok közötti navigáláskor meg kell adnia a beállításokat. Minden alkalommal, amikor a rendszer kéri, kattintson az "Alkalmaz" gombra.

 

Hagyjuk Meg Véleményét