A Canon ImageRunner beállításainak módosítása

Az üzleti számítógépes rendszer szerves része, a Canon ImageRunner nyomtató nemcsak az elsődleges számítógépéről fogadja a nyomtatási feladatokat, hanem a számítógépe hálózatának részét képező számítógépekből is. A nyomtató tartalmaz egy fedélzeti beállításokat, amely lehetővé teszi a kijelző funkcióinak, a papírtálca beállításainak, a hangjelzések és a dátum / idő beállításainak be- és kikapcsolását. Akkor is programozhat olyan energiabeállításokat, amelyek kikapcsolhatják a Canon ImageRunner készüléket, ha nem használja.

1.

Keresse meg a Canon ImageRunner első kezelőpaneljének „További funkciók” gombját - a gomb két körből álló ikont tartalmaz, a csillagok közepén lévő csillaggal és a „További funkciók” felirattal az ikon felett.

2.

Nyomja meg a „-“ vagy a „+” gombot a módosítani kívánt beállítás kiválasztásához. Ezek közé tartoznak az „Általános beállítások” az energia- és az általános nyomtatóbeállítások megváltoztatásához; "Kezdeti funkció" vagy "Kiválasztott funkció" a másolás és postafiók funkciók beállításainak megváltoztatásához a nyomtató visszaállítása vagy a nyomtató kezdeti beállítása után; "Címjegyzék" vagy "Címjegyzék beállítása" a nyomtató címjegyzékének módosításához; „APS / ADS fiókfiók jogosultsága” a papírtálca beállításainak kiválasztásához: „Hangjelzések”, hogy kiválassza, hogy melyik hangot kell lejátszani, ha a nyomtatási feladat befejeződött, vagy hiba történt; és az „Időzítő beállítások” az időzítő, az időzóna és a dátum / idő beállításainak módosításához.

3.

Nyomja meg az „OK” gombot a kategória kiválasztásához. A „-“ vagy „+” gomb ismételt megnyomásával válassza ki az egyes kategóriák alatt meghatározott beállításokat. Nyomja meg az „OK” gombot a beállítás elfogadásához.

4.

Nyomja meg a „Stop” gombot a Canon ImageRunner elülső kezelőpaneljén, hogy készenléti állapotba térjen vissza, miután befejezte a nyomtató beállításainak módosítását.

Tipp

  • A Canon ImageRunner beállítási funkciói bármikor elérhetők, amikor a nyomtató be van kapcsolva - a funkciók eléréséhez nem kell a számítógépet bekapcsolnia.
 

Hagyjuk Meg Véleményét