Hogyan változtassuk meg a beállításokat úgy, hogy videót küldhessetek valakinek a falán a Facebookon

Ha megoszt egy videót egy Facebook barátjának falán, mind a barátod, mind a barátod láthatja. Aki azt látja, hogy ez az adatvédelmi beállításoktól és a barátja adatvédelmi beállításaitól függ. Ha barátja, barátainak vagy barátaival meglátogathatja a saját falán lévő üzeneteket az embereken kívül, akkor az emberek látni fogják - mindaddig, amíg a saját adatvédelmi beállításai is lehetővé teszik. Ha videót küldött egy barátjának falára, de úgy találja, hogy a célközönség nem látja a videót, módosíthatja az alapértelmezett postai adatvédelmi beállítást.

1.

Jelentkezzen be a Facebook-ba, kattintson a jobb felső sarokban lévő lefelé mutató nyílra, és a legördülő menüből válassza az "Adatvédelmi beállítások" lehetőséget. Ez megjeleníti az összes Facebook adatvédelmi szabályzatot.

2.

Kattintson az adatvédelmi beállítások oldalának "Alapértelmezett adatvédelem ellenőrzése" szakaszának nagy "Egyéni" gombjára. Megnyílik egy új ablak, amelyben testreszabhatja az alapértelmezett postai adatvédelmi beállítást.

3.

Kattintson a "Láthatóvá teszi" legördülő listára, és válassza a "Barátok barátai" lehetőséget. Kattintson az ablak alján található "Beállítások mentése" gombra az új alapértelmezett adatvédelmi szint bezárásához.

Tipp

  • Ha már közzétett egy videót valakinek a falára, de nem osztotta meg azt elég széles közönséggel, akkor megváltoztathatja a hozzászólás adatvédelmi beállításait. Vigyázzon az üzenet fölé, és kattintson a jobb felső sarokban lévő ikonra. A megjelenő legördülő menüből válassza az "Egyéni" lehetőséget, majd válassza az "Egyéni barátok" elemet a kapott egyéni adatvédelmi ablakból.

Figyelem

  • Ha nem látja az állapotfrissítő mezőt egy barátjának falán, azt jelenti, hogy korlátozott kiküldetési jogokkal rendelkezik. Nincs olyan beállítás, amellyel ezt megváltoztathatja.
 

Hagyjuk Meg Véleményét